Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesienny deszcz

***
z jesiennym deszczem
wróciła
zapomniana
melodia sprzed lat

rytmem kropli wybiła
to co w sercu nadal trwa...

© MaJa

7846 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
  • Jakuss

    4 September 2015, 21:39

    Piękny ;)