Menu
Gildia Pióra na Patronite

niebo nie

z gwiazd spadających,
wzrokiem ułożyłam
bukiet, nieskładnie..
spadły już ich tysiące,
i miliony jeszcze ich spadnie,
pomyślałam marzenie..
zacisnęłam mocno dłonie..
pewna i pełna nadziei..
może spełni się nazajutrz..
Nie.. dlaczego nie?
..bo, nie..

130 920 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!