Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

z głowy włos
jak z drzewa liść

u stóp klęczy

jakby chciał przebłagać czas

o jesień spokojną
bez kałuż
i kaloszy dziurawych

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • 3 October 2019, 22:04

    Z głowy... czapki. :))

  • marka

    2 October 2019, 19:47

    Palce lizać...Gratulacje.