Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatracenie..

Z dnia na dzień zatracam swą duszę ..
Gubię ją w potoku słów,
Zatracam w marzeniach..
W nierealnych przemyśleniach..
W śpiewie ptaków..
W nutach wiosennej muzyki..
We wszystkim tym co ulotne..
i nie trwałe..
Czy niedługo stracę siebie .?
Co dzień zadaje sobie to pytanie ..

4963 wyświetlenia
31 tekstów
1 obserwujący
  • Akte

    21 March 2010, 10:15

    Świetna forma i przekaz.

    Pozdrawiam