Menu
Gildia Pióra na Patronite

erotyk minimalny

(z dedykacją)

przyjdzie czas
poprosi cię - daj mi być samą
kiedy zaczyna mnie brakować

nie będzie chciała
byś dojrzał niknące wyspy w jej oczach
prującą się nitkę życia

nie będzie chciała
abyś widział jak zdejmuje obrączkę
żeby o świcie (to tak daleko)
poślubić z tobą ponownie
wszystko to co zostało
z cofającego się ciała

odkrywco
nabierz wtedy jej usta w dłonie
przyłóż jak wodę do własnych ust
niech przecieka ci jeszcze
przez palce

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!