Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotni

Z daleka słychać łkanie
To moja dusza, Panie
Zbiegło od mego jestestwa
Pełnego twego przekleństwa

Klątwa jak padlinożerca
Uderza, wchodzi do mego serca
W pustce został wiór
Psychika pada, jak berliński mur

Moja miłości, bez odwzajemnienia
Daj mi wiarę, daj mi sens istnienia
Niczym liście, na wietrze ulotni
Nie dajmy sobie zginąć, nie bądźmy samotni.

1265 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!