Menu
Gildia Pióra na Patronite

Która godzina?(8) Retrospekcja

z czasem odchodzą
bez listów
pożegnań
jakby nazajutrz
znów mieli się odnaleźć

wrócić
po zapomniane słowa
nie gubić
w tłumie

na dworcu
nie ubywa oczekujących
mają Boga w zegarku

a mimo to są spóźnieni
o całe życie

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 20 December 2012, 02:44

    Cieszę się. :)

  • 16 December 2012, 23:26

    Ewidentnie godzisz w ... PKP. :P
    Ładne, choć Autorka okropna.
    Pozdrawiam. :)

  • 16 December 2012, 21:36

    To dobrze :)

  • 16 December 2012, 21:26

    Jako moc władająca czasem. Jako wskazówka.

  • 16 December 2012, 20:48

    Czasem - życiowo. Dziękuję pięknie.

  • katjaa

    16 December 2012, 20:47

    z czasem odchodzą
    bez listów
    pożegnań
    jakby nazajutrz
    znów mieli się odnaleźć...

    pięknie piszesz, podoba mi się... pozdrawiam ciepło..