Menu
Gildia Pióra na Patronite

" My "

Z czarnego kapelusza - letnie drogi wyciągamy
Którąś z nich dotrzemy do Siebie - takie marzenie
W puszystej bieli serdeczny uśmiech topi lód
Serca rozkwitają białym lilakiem - Miłości czas
Nasza droga - (nie)skończoności czas - trwa wiecznie
Złapany na gorącym uczynku - Nasz czas - taniec dusz
Na skraju drżących myśl.. dłoni i splecionych ramion
Zamyka cztery pory roku w ciepłym uścisku Jesieni życia

28.12.2021
1) 18:15
2)18:21

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!