Menu
Gildia Pióra na Patronite

anomalia pogodowe

( z cyklu pt. "Niebiańsko" )

pisałabym ci
wiersz za wierszem

w tym niebie

co nie dla nas jest błękitne...

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • 19 November 2014, 23:55

    aaa, nieba dwa
    szarobure obydwa... ;)

    Bardzo blue...
    Dobranoc. :)