Menu
Gildia Pióra na Patronite

SAMotNOŚć

Z cyklu perły z lamusa

Na paluszkach co noc
wymyka się spod kontroli
nie trzaska drzwiami
gdy zamykam rzeczywistość
powieka jej nie drgnie
wychodzi na swoje
pięć minut
a człowiek ma pragnienie
by wtulić się wieczorem
poczuć jej smak i pomyśleć
oj Ty moja i tylko moja
samotności...

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
  • RozaR

    25 January 2019, 10:09

    Jakie ładne i takie subtelne - kobiece .

  • 25 January 2019, 00:38

    Czyli zbyt szybki. :)
    Ładne.
    Dobranoc. :))

  • sprajtka

    24 January 2019, 23:59

    Najczęściej jest bezwolny;)))

  • Naja

    24 January 2019, 23:19

    Bez takich związków człowiek nie byłby wolny :-)))