Menu
Gildia Pióra na Patronite

z brzozowych gałązek
zbiję łódź życia swego

pozszywam blizny
w mocne żagli płachty

na skroni umieszczę
róży kwiecie
na kolce nie bacząc

w morze wyruszę

piękno ducha
wymaga poświęceń

przecież

5392 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    20 April 2017, 22:47

    Po ponownym przeczytaniu jest lepsze
    Z uznaniem .

  • fyrfle

    20 April 2017, 17:35

    Czemu chcesz cierpieć podmiocie liryczny?

  • RozaR

    19 April 2017, 23:17

    Prawie dobre

  • Cris

    19 April 2017, 22:59

    B.ładny.
    :)