Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Madzią

Z browarem sąsiadka wpadła
zapowiada
za kilka dni anglią wypada

Sączy i rozmawia
patrzę , czy rozrabia
póki co rozmową nadrabia

Jak się skończy to spotkanie
będzie bzykanie
komarów za plecami
bo jesteśmy sąsiadami

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • R.A.K.

    9 September 2014, 10:37

    :)