Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podróż życia

Z bagażem wspomnień.
Klatkami wplecionymi w sceny codzienności.
Przenikliwym dreszczem
I każdym kolejnym oddechem.
O Tobie,
Głębi kryjącej się w oczach Twoich.
Na samą myśl.
Tak daleko od Ciebie.

8684 wyświetlenia
65 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!