Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozważania w pustym oknie

X
Most odbija się w rzece
a co może odbijać się w żołądku?

X
Lepiej mieć nic od dobrego
niż coś od chama.

X
Hani.
Pachniesz
jak francuski film...
niedopowiedzeniem.

X
Syczy pogrążony w złości
kot parszywy
a człowiek klnie.

X
Śmierć.
Po czasie nawet bliscy
stają się znajomymi

X

A teraz zaczyna padać deszcz!

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • majowywiatr.

    27 April 2010, 12:59

    Intrygujesz

  • Nutka67

    26 April 2010, 21:51

    Bardzo mi się podoba, coś jak zbiór myśli...
    Pozdrawiam cieplutko.
    P.S.
    U nas też dziś padał wiosenny deszcz.

  • sciezkazawila

    26 April 2010, 19:36

    ryje mózg ;D
    podoba sie.