Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rachunek

W życiu to ja się nagadałem
Od groma paplałem
Bzdury czasami
Albo na odwrót
Przyszłość przepowiadałem
No i piłem choć nie upijałem
Bo pić lubiałem,
Z tego gadania i picia
To przez gadulstwo właśnie
Mocniej oberwałem

Lubiałem - świadomie napisane

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!