Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czar zmysłów

Wzrok Twoje krągłości podziwia.
Widząc perfekcje Twojego ciała.
Rozwiane włosy czarujący uśmiech.
Sukienka skąpa, dla mnie doskonała.

Smak to wspaniałym darem jest od Bogów.
Żadna potrawa nie odda mi tego.
Co pocałunek gorący od Ciebie.
Nie będę kłamał, po nim jest jak w niebie.

Węch czuje powab, perfum delikatny.
Na Twojej szyi skromnie pokropionych.
Czując też w nocy, w kroplach będąc cały.
Jest intensywny. Dla mnie doskonały.

Dotykiem czuję ciepło Twego lica.
Wyczuwam tętno serca Twego bicie.
Potrafię wyczuć dreszcz na Twoim łonie.
Wilgotność Twoja także mnie zachwyca.

Słuch zaostrzony ciepłem Twoich słów.
Słyszy Twoje tak powabne kroki.
Jest wniebowzięty słuchając Twój krzyk.
Kiedy w ekstazie dochodzisz w rozkoszy.

Tych pięć ludzkich zmysłów, szósty narodziło.
Jeszcze nie ogarniam , ale jest mi miło.
Teraz wiem że szósty to miłości kwiecie.
Każdy ma go w sobie w czarującym świecie.

3796 wyświetleń
36 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    25 September 2013, 19:55

    Prawdziwy czar słów-pozdrawiam miło Jacku :)

  • agniecha1383

    24 September 2013, 11:29

    Wspaniały!:)pozdrawiam

  • 23 September 2013, 18:23

    mistrzostwo ten wiersz.
    gorąco pozdrawiam :)

  • wolnaenergia

    22 September 2013, 19:34

    Dziękuję Haniu uwielbiam Edyty teksty. Naprawdę jest miło. Pozdrawiam.

  • wolnaenergia

    22 September 2013, 19:24

    Dziękuję Aguś i tobie Aniu.
    Jesteście piękne w swoim wyznaniu.

  • wolnaenergia

    22 September 2013, 19:10

    Dziękuje Basieńko,
    za tak miłe słowa.
    Chciałbym Ci powiedzieć,
    że urok to nie tylko słowa.

  • Pechowa_

    22 September 2013, 19:06

    Zachwycasz piękny wiersz :)