Menu
Gildia Pióra na Patronite

kropla nieskończoności

w złotym kokonie księżyca
splocie kolorowych wstąg planet

dzielisz się ze mną wierszem
jak winem
papierosem z liter

za oknem szum
morze kortyzolu w przypływie
płytsze o brakującą kroplę

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    23 May 2017, 14:06

    Dziękuję, miło, że do mnie zaglądacie. :)

  • Cris

    9 May 2017, 18:32

    I tym razem udany wiersz.
    Pozdrawiam :)

  • 7 May 2017, 12:15

    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :))