Menu
Gildia Pióra na Patronite

Próba życia

W złotej klatce siedzi
wydawało się jej, że to z jego powodu...
i ciągle myśli, wierzy że pomysł się narodzi
by po starym ruszyć w nowe do przodu
lecz wystarczy, że ktoś zajrzy do środka
a ona jak głupia, mała trzpiotka
złotą klatkę sama stworzyła
bo o takiej przecież zawsze marzyła...

663 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
  • Morris

    25 January 2018, 17:05

    dziękuję

  • fyrfle

    25 January 2018, 10:32

    Dobry, życiowy.