Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoja Maria Magdalena

wziąłeś mnie sobie na próbę
jednej nocy
nie wystarczyło ci do rana
byłeś wpiekłowzięty

a ja spokojnie myłam twoje stopy
nagie rzucaliśmy spojrzenia
i kamienie milowe
działy się między nami

trzeciego dnia pokazaliśmy się razem
ladacznica w białym welonie
i mąż nadszarpniętego zaufania
świat nie był na nas gotowy

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!