Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fiordy

Wzgórza malowane,
boską dłonią, norweskie krajobrazy,
wycieczki w nieznane...
Oczy zasmucone,
niezdobytym pejzażem
którego podziwiać nie jest mi już dane.
Fiordy, lodowce, jęzory w zapomnienie odeszły....

*** *** ***
MP

4375 wyświetleń
75 tekstów
2 obserwujących
  • 4 February 2016, 02:42

    malowany

  • fyrfle

    3 February 2016, 11:26

    Wspomnieniowy