Menu
Gildia Pióra na Patronite

wzdrygasz się
na dźwięk
skrzypiącego cedru

kręcisz w głowie
słowami
kwiatami
przesiąknięty
papierosowym
dymem

cierpliwie wyjmuję
z popiołu
resztki Twoich obietnic
rzuconych pospiesznie
z przestrachu

jak zaproszenie
na nie nasz
taniec

3553 wyświetlenia
41 tekstów
14 obserwujących
  • Serva me

    7 April 2016, 21:45

    Krysta, dziękuję za zatrzymanie się ;-)
    Pozdrawiam :-)

  • krysta

    7 April 2016, 18:36

    zatrzymuje.
    :)

  • Serva me

    27 October 2015, 10:48

    Cieszę się, że to dostrzegasz :-)

    Dziękuję i pozdrawiam :-)