Menu
Gildia Pióra na Patronite

czerwiec \'09

wzbijam w przestworza
na oczach chciwie wpatrzonego tłumu,
oczekującego upadku.
Gdy spadam, tylko kilka person
wyciąga dłonie, by mnie znów popchnąć
A gdy ich brak i upadam...
Nie boję się - niech szydzą.
Ci na dole i tak zostaną potępieni.

9352 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!