Menu
Gildia Pióra na Patronite

O cal...siebie

W zaułkach czarnych myśli
Gdzie słońce jest tylko marą
Okrywamy się hańbą jak kocem

Zgrzytając zębami szukamy pre-tekstu
By zostać jeszcze żywymi przez chwilę

Ile radości umarło przedwcześnie
Spływając łzą- po policzku
Zmieniając wyraz duszy w podkowę

bez szczęścia
bez nadziei
bez-sprzecznie

276 073 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • 12 February 2020, 16:39

    Niby o cal...ale zbyt daleko.
    Alutka, brawo!

  • giulietka

    12 February 2020, 10:13

    Piękny, bezsprzecznie!

  • Monika M.

    12 February 2020, 06:41

    Trzeba spróbować odwrócić podkowę ramionami do góry, aby Dobre i szczęście z niej nie wypadało. Wtedy też będzie jak uśmiech:). Ja to wiem, bom z domu Siwek:).

  • 11 February 2020, 23:30

    Smutne, ale śliczne.
    Zostawiam smoczy uśmiech. :)