Menu
Gildia Pióra na Patronite

Związane ręce

W zamurowanym pokoju nie można nic zrobić,
z wnętrza para wciąż uchodzi,
ale nie będzie z niej herbaty.

129 194 wyświetlenia
1419 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!