Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Romantycznie~~

Wyzwalam w Tobie myśli
Co strofy pisać chciały
By znów się w wiersze skryły
Myśli co hen uleciały

By znów rymem wróciły
A każde zwykłe słowo
Stało się serca pieśnią
Piękną i tak zmysłową

Czy kuszę ciebie czasem
Byś miłość wplatał w słowa
Pragnąc by romantycznie
Toczyła się rozmowa

Cóż robię tak od dawna
Gdy myśli me zaskoczysz
I czułym szeptem mówisz
Patrząc mi prosto w oczy....

109 621 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • 10 June 2015, 02:59

    ...

  • misiek45

    24 May 2015, 21:35

    Dziękuję serdecznie i milutko pozdrawiam :)

  • krysta

    24 May 2015, 20:26

    urokliwy wiersz...miło czytać Cię Agnieszko...pozdrawiam serdecznie :)

  • mill

    24 May 2015, 11:40

    .....ślicznie ..;)....

  • 24 May 2015, 01:51

    Podoba misię. :)

  • funeralofheart

    24 May 2015, 00:09

    Popracowałby nad tym i byliby z tego ludzie :-) pozdrawiam