Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kalejdoskop Życia

Wyzbyć się uczuć,
Wyzbyć się pragnień.

Umrzeć.

Lecieć daleko,
W przestworzach ku Słońcu

I spalać się,
I znów umierać...

Czuć pozorną wolność
I znów być skrępowanym
Kajdanami serca

I tak bez końca...

Lecieć, opadać
Wznosić się i umierać

Kalejdoskop życia

3686 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!