Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wywróć moje życie
do góry nogami

niech niebo będzie we mnie
a nie nade mną
niech słońce wypełnia
a nie chowa się w gąszczu chmur
niech dni będą stale
a noce uśpione
bagaż doświadczeń lekki
mimo że ciężki
a oczy pogodne
mimo niepogody

wszystko inaczej
odwrotnie
na opak

bo przecież koniec
jest często
najlepszym początkiem

Monika Parda

660 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!