Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tryb oszczędzania energii "

Wytyczyłeś mi szlak
Kroczę nim pewnie
Oszczędzam swoją energię
Jak Ci dziękować mam?
W świetle Twoim trwam
Twój pokój udziela się Nam
Ludziom prostego serca
Za to co wnosisz
Jestem Ci wdzięczna

Sercem pisane
18.01.2021
16:16

281 661 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!