Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybiegane myśli

wytyczona droga
po co?
coś za coś
zawsze

przyjemność albo życie
wybrane
odtąd dotąd
bezbrzeżny smak

a życie
w smaku jakie?
nie wiem
jest go za dużo.

wybiegane myśli te

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!