Menu
Gildia Pióra na Patronite

Psychiatryk? ღ

Wyszli razem
Szli za ręce
Ona piękna
On w podszewce ?
Urokliwie się zrobiło
Nagle jemu coś odbiło
Skakał, płakał, krzyczał, walił
Zwariował się oddalił.
Ona cała aż zdrętwiała
Wnet karetkę tu wezwała
On oszalał, był w ręczniku
Właśnie leży w psychiatryku.

Thebestkasiaa 04.12.2015

5651 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Krisso

    9 December 2015, 19:29

    Niesamowicie to ujęłaś w tak krótkim wierszu ;)))))
    Piękne życie zakochanych, które tak kiepsko się zakończyło ;))))) smutny :((((