Menu
Gildia Pióra na Patronite

Specjalny komunikat

Wyszła z domu
i dotychczas nie powróciła
kobieta którą kocham
posiada przy sobie moją miłość.

Znaki szczególne:
na szyi tak zwane malinki
po ostatnim całowaniu
w oczach historia błogiego szczęścia.

Przechodniu!
jeśli spotkasz ją któregoś dnia
w pewien zimowy mroźny wieczór
powiedz!
Że tęsknię i czekam
herbata stygnie na stole
nastawiłem ulubioną jej płytę.

Przygotuję kolację walentynkową
przy świecach.

(Wszystkim zakochanym
co byli, są, będą
pomyślności)

10 380 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących