Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wysuszonych trzcin
szelest niewzruszony,
smętnie dopływa kolejna fala, zapach powietrza
jak lek smakuje
i otulił tę chwilę swobodą.. tylko zdziwiona żaba 🐸 przygląda się z dala..
nie kuma o co mi chodzi..

130 783 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!