Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popłoch

wystraszone wrony
uciekają na dach
żadna drugiej nie stratuje
nie pchnie w dół

czemu takie czarne
zewsząd wypędzane
a lepsze
od człowieka

22.11.2015

10 956 wyświetleń
85 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!