Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokażę Wam coś...

Wystawię różowy język...
Obrzucę Was
spojrzeniem
o
bo

tnym...
Grzesząc
w myślach
zakopię
się w stercie kłamstw...
Umrę
w morzu
swej pychy...
Wykonując
po
ku

za siebie samą...
Wyjmę swe gałki
zazdrości...
I rzucę
oczami
Wam w twarz...
Wyrwę włosy
głupoty...
I posypię
nimi Wasze kurhany...
Ugryzę
swój łokieć
samozachwytu...
I złamię
kości chciwości....
Pochylę
się nad
cmentarzem
nienawiści...
I złożę
siebie
samą...

11 830 wyświetleń
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    29 October 2012, 10:23

    Voyage: Heh, chyba już nic... Może trochę nienawiści i murów, które stworzyłam...... Ale dziękuję... :)

    Pechowa: Dziękuję.....

  • Voyage

    27 October 2012, 01:47

    No i co zostanie dla nas ?

    ;))Piękny obraz..