Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wystarczy tylko jedno Twoje słowo,gest,uśmiech,spojrzenie
Bym nie mogła racjonalnie myśleć...
Robisz ze mnie jedną z tych zakochanych dziewczyn
A ja przecież do nich nie należę...
Sama przed sobą boję się przyznać, że to coś więcej
I wmawiam sobie, iż to tylko błahe zauroczenie...

1266 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!