Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowe

wystarczy że jest pięknie
własność w księdze wieczystej
której nikt mi nie zabierze
dopóki płace podatki

ale może przyjść wojna
i okupant dom mój spali
tym tak mnie wkurwi
że chwycę za cokolwiek
i zakatrupię

oko za oko jest napisane
za domy spalone się wkurwią
i krew popłynie
a w ich miejsce nowe postawią

8194 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!