Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wystarczy wyciągnąć dłoń
i będziesz tu ze mną
gdy w sercu smutek się zdarzy
stajesz się częścią krajobrazu
z ufnością otulasz me dłonie
magia na nowo
zatacza cudowny krąg

małe gesty
choć są tylko drobiazgami
wciśnięte w bezmiar
głębokiego uczucia

3.08.2019
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=oatCKXSEpDM

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • Malusia_035

    21 August 2019, 10:16

    Michale dziękuję za piękną poezję i Serduszko :)Pozdrawiam Cieplutko :)

    ***
    obudź wiecznie śpiące dłonie
    usłysz śpiew mojej skóry
    nim obrócisz serce
    poznasz drżenie
    wszystkich odpowiedzi

    20.08.2019
    Malusia_035

  • Malusia_035

    21 August 2019, 09:54

    Alicjo :) Dziękuję i ciesze się ,że się podoba :) Pozdrawiam Cieplutko :)

  • silvershadow

    20 August 2019, 14:55

    ... jesteśmy tak blisko i jednocześnie daleko
    w odwróconej dłoni
    kiedy uwolnisz z niej słowo
    znać będę we mnie odpowiedź ...

    serduszko za piękny wiersz, Malusiu ;)

  • sprajtka

    20 August 2019, 12:06

    ..stajesz się częścią krajobrazu-fajne...