Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

"Wystarczy tylko się uśmiechać, by ukryć zranioną duszę,
i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz"

-Robin Williams

samotność jest świecą
zapalaną każdej łzie
tęsknota - ćmą co krwawi na ustach
człowieczym milczeniem

mogłabyś czytać ciszę z moich dłoni

wtedy poezja byłaby dotknięciem powiek
a śmierć tylko nadaniem imienia

28 887 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    14 January 2017, 10:25

    To byłaby piękna śmierć, Joasiu :) Jestem do dyspozycji. Gdybyś się zdecydowała, to daj mi znać. Mam słaby punkt... wszędzie. Więc powinno pójść dość szybko. :)

  • Kamil Borkowski

    14 January 2017, 01:29

    Heh, żeby u mnie było jeszcze co czytać... Same smuty i załamania. :) Jeszcze Cię zarażę tymi depresjami śmiesznymi.