Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wystarczy szelest Twych palców

Wystarczy szelest Twych placów,
Miniatura slów,
Bym zaistniała

Nie czuła się bezbarwna
I choć chwilę iskrzyła
Kolorami tęczy

I na kruchych
skrzydłach nadziei
ulepionych z wosku
wzbiła się w powietrze

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 19 December 2017, 14:59

    Bardzo Wam wszystkim dziękuje

  • Adnachiel

    19 December 2017, 11:16

    Piękny.
    Bardzo.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • onejka

    19 December 2017, 10:48

    Piękne wyznanie, takich wirtuozów sobie życzmy ;)

  • kati75

    19 December 2017, 10:11

    dobrego dnia Carolcia ;)