Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Spuśćcie zasłony

Wystąpiłam z brzegów
Fala rozpaczy zalała
Nie mieszczę się w sobie

Spuśćcie zasłony

Spektakl ma trwać dalej
Wszystko uciska
Za małe serce

Nie mieszczę smutku

Spuśćcie zasłony
Nie krew która wypływa
Do matki i ziemi

Krew z krwi
Spuśćcie zasłony
Ja nie potrafię

Odpływam

276 043 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących