Menu
Gildia Pióra na Patronite

Broszka

Wysoko wycięte przyciągają tajemniczo.
Zbyt obcisłe pod nimi obwisa pulchne sadło.
Myślała że to stringi będzie sexy ciachem.
Na plaży z tyłu uwiera z przodu odstaje.

Nie ten rozmiar majtek na XXL wymiar.
Chce być pociągającą wokół a odstrasza.
Jak przysłowiowy słoń w sklepie z porcelaną.
Żonaci panowie szerokim łukiem ją omijają.

Coś nie tak w wydekoltowanych gatkach.
Choć między nogami przednia depilacja.
Zza trójkącika wystaje majtek nie na pokaz.
Dla wszystkich jakaś zabłąkana broszka.

93 507 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!