Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wyśniłam cię
chowałeś się uciekając pomiędzy
pniami starych dębów
wtulałeś dłonie w miękkość mchu
w zagłębieniach przemycając
moje szeptania
gubione gdzieś na półpiętrach lasu
nocne motyle podrywając ze snu

nie wiedziałam już
czy ja w tobie czy ty we mnie

jak tak można
jak długo...

Sylwia Pryga

40 726 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
  • 17 November 2020, 13:25

    Miłego popołudnia :))

  • Sylwia P.

    17 November 2020, 07:04

    Cenię skromność w ludziach, obecnie tak mało jej w nich 😉
    Pozdrawiam Smoku🍁

    od yestem
  • 16 November 2020, 23:17

    Bo ja taki nieśmiały... :D
    Pozdrawiam. :))