Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wysłałeś mnie Boże
Na ten świat szeroki
Pełen lęków
Trwogi i łez
Lecz nie pożałowałeś
Mi miłości
Tobołek ten niewielki
Na piersi poniosę
Bo co rano
Idę w stronę słońca

76 460 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • 22 May 2018, 06:19

    bardzo subtelnie, taki tobołek odwazejemnionej miłości nieść jest zawsze dobrze idać w strone słońca

  • 22 May 2018, 05:37

    biorę,, na klatę" czyli jestem odpowiedzialny
    też mi się podoba

  • Polna

    22 May 2018, 04:46

    Bardzo mi się podoba