Menu
Gildia Pióra na Patronite

porządki

wyrzucić z siebie
cały ból

zmusić
krzyk do krzyku
tęsknotę do tęsknoty
miłość do miłości
człowieka
do człowieczeństwa

wyrzucić cały ból
raz na zawsze

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!