Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wyrzucam słowa
na bruk
niechciane...
bezdomne...

Teraz już
będziesz żył
w świecie utkanym
z mej ciszy

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    22 January 2018, 12:40

    dużo mocy i myślę ,że przez to i ulgi..oby;)

  • 17 January 2018, 08:50

    I milczenie i zbyt wiele słów zabija niestety....

  • Naja

    16 January 2018, 22:06

    Trzeba słuchać. Nie słuchając można coś przegapić, bardzo wiele stracić.
    Natomiast niekoniecznie trzeba mówić. Mówiąc również można wiele stracić...

    :-))

  • 16 January 2018, 21:15

    Tylko, czy tego pragniesz Ty?
    I czy on nie pragnie ciszy?...
    Ćśśś, bo jeszcze usłyszy. :)

  • fyrfle

    16 January 2018, 19:43

    Na dwoje babka wróżyła - smutek lub spokój, jedno nie jest drugim.

  • onejka

    16 January 2018, 18:03

    a milczenie zabija wszystko i później żadne słowa tego nie naprawią...