Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyrzekam Się

Wyrzekam się
wszystkiego
co nosi znamię zdrady
cudownego
daru życia.

Wyrzekam się
i odchodzę
aby stać się godnym
w ukryciu.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    8 August 2018, 01:22

    Dzięki, jednak zauważone :)

  • Byłam

    7 August 2018, 18:57

    bardzo dobre, aż się dziwię, że nie zauważone