Menu
Gildia Pióra na Patronite

i...

wyrywam kilka prawd
życiu na bieżąco

idę z deszczem
cudzego uśmiechu

czasem łez parę
słońcu złapię

małe i wielkie kształty
dni niosę pewnie

zginam kark
w pokłonie za oddech
ryzykiem nocy

ścigam myśli, łamiąc słowa

ale jestem...

i... będę sobą

3178 wyświetleń
26 tekstów
38 obserwujących
  • słoneczniki

    24 January 2013, 22:08

    Żałuję, że tu wcześniej nie zaglądałam.

  • IceCherry

    4 December 2012, 07:41

    Wersy, metafory, cudownie , i tak właśnie bądź sobą ;)

    pozdrawiam ;)

  • 1 December 2012, 23:21

    Byś sobą to banalne hasło. Ale w Twoich wersach ... świetne. Prawdziwe ;)