Menu
Gildia Pióra na Patronite

Virga

Wyrywam kawałek tęczy
Deszczem przecierając oczy
Tak daleko jest błękit

Chmurząc się w sobie
Szukam błysku w oku
Będąc gdzieś po-środku

Łza droczy kamień
Skulony w ścianie
Już się nie opieram

276 118 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • sprajtka

    5 June 2020, 14:49

    Te same litery+ "a" tylko ustawienie inne:)

  • 5 June 2020, 09:42

    Przeczytałam tytuł dokładnie tak jak onejka... :))

  • onejka

    4 June 2020, 17:06

    Tym razem niech zostanie jak jest ha ha 😂

  • sprajtka

    4 June 2020, 16:56

    Haha...dla Ciebie Onejka jestem gotowa zmienić tytuł:)

  • onejka

    4 June 2020, 15:27

    Alice, fajny wiersz !! Tytuł przeczytałam - Viagra 😂