Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iluzja

Wyryj mi ślad na sercu
Ażebym drogi z oczu nie stracił
Pędząc bez wytchnienia
Z głową w chmurach
Zachwycony Twoją fatamorganą

35 633 wyświetlenia
300 tekstów
14 obserwujących
  • kuloodporna

    5 May 2021, 21:36

    ......ponoć każda fatamorgana ma swoją oazę.......😉🌼🌼🌼

  • kukaczka

    4 May 2021, 16:22

    ..może zatrzymaj się na chwilę, daj jej szansę, to ślad wyryje..🌷