Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiat Pustyni

Wyrwany manipulacją
Uschnięty nadziei iskrą
Kolce bezwzględne
Ziemi suchota pod pustynnym wzniesieniem
Wicher świszczącego pyłu
Pochłonął żywe duszę
Przetrwał tylko ten jeden kwiat

814 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!